Kako se v maju zabavati in se veliko koristnega naučiti?

Pred dnevi sem na fb-ju zasledila tale filmček. Moram reči, da se me je dotaknil, kajti narava nam je dala na voljo bogat rastlinski svet, ki nam je v pomoč pri vzdrževanju in ohranjanju dobrega počutja. In prav škoda bi bilo, če jih ne bi znali uporabiti. Le malo volje in znanja je potrebnega. 

Tako kot tele nune, tudi na kmetiji Vrhivšek izdelujemo različne izdelke iz konoplje. In z veseljem širimo znanje o rastlini sami, njeni uporabnosti ter izdelkih iz nje.  

10.5.2017 ob 17.uri bomo v Termah Zreče, kjer smo vam pripravili brezplačno predavanje Konoplja in njene protivnetne učinkovine - kako mi lahko pomagajo?

V Ljubljani nas 15.5.2017  ob 17. uri najdete v Magnoliji, šoli za aromaterapijo in parfumeristiko, kjer se bomo v sklopu praktične delavnice Konoplja v kozmetiki naučili, kako konopljine prehranske izdelke uporabiti v kozmetiki. Več o programu najdete tu

Tudi v Slovenj Gradec pridemo, in sicer 17.5.2017 ob 18. uri nas najdete v vam dobro znani Čarnici – butiku čarobnih daril in dogodkov. Kaj je res in kaj ne v povezavi s konopljo, bomo skušali razjasniti s predavanjem Konoplja – se jo je treba bati ali jo uporabljati?.  

19.5.2017 popoldan ste vabljeni na obisk naše kmetije Vrhivšek v sklopu izobraževalnega programa Industrijska konoplja kot potencial Savinjske doline. Izbrani smo bili kot primer dobre prakse in v sklopu izobraževanja bomo izvedli tudi delavnico Konopljina kuhinja. Več o programu pa najdete na tej povezavi. Program bi se sicer moral zgoditi že v aprilu, ampak so ga organizatorji premaknili v maj.

24.5.2017 ob 17.uri bomo zopet v Termah Zreče. Pripravili smo vam brezplačno predavanje Konoplja - od demonizirane rastline do koristnih izdelkov iz nje.  

Ne, destilacijska delavnica, ki bo 31.5. ob 17.30. uri pri nas na kmetiji Vrhivšek na Lindeku, pa ne bo namenjena konoplji. Da ne bo ravno cel maj v znamenju konoplje :) Destilirali bomo meliso. Hidrolat, ki bo pri tem nastal, pa bomo uporabili za izdelavo domačega naravnega mila. Vabljeni na praktično delavnico!

Poskrbite zase in svojo prihodnost ter se naučite kaj novega. Tudi o uporabnosti konoplje.