Sodelovanje z NestCampers in Hišo na kolesih

 

V sodelovanju z NestCampers in Hiša na kolesih lahko najemniki njihovih avtodomov koristijo na naši kmetiji brezplačno parkirišče, dobijo dišeče darilo in izkusijo različna doživetja v neokrnjeni naravi.

Večina ljudi si želi zdravja in dobrega počutja in na kmetiji Vrhivšek vam pokažemo, kako to doseči. Na kmetiji gojimo kulture brez uporabe pesticidov in prenašamo znanja o enostavnih, praktičnih in naravnih rešitvah na otroke in odrasle, zato vabljeni, da nas obiščete. V objemu neokrnjene narave, prijaznih gostiteljev in naravnih izdelkov lahko zbistrite svoje misli, začutite mir in se prepustite trenutku.
Pomagate lahko pri žetvi zelišč, vidite destilacijo dišečih rastlin, lahko vršičkate cvetove industrijske konoplje ali pa izdelate svoj kozmetični izdelek. Na vas je, da se odločite. Pokličite nas in preverite, koliko časa potrebujete za posamezno aktivnost in načrtujte si dan ali več v neokrnjeni naravi.
Gostje Nestcampers lahko koristijo naš parking brezplačno, skupina štirih pa dobi dišeče darilo. Na uporabo je tudi večji apartma za 5 oseb.