Junija se pripravljamo na poletna dogajanja. Kaj pa vi?

Zagnano pripravljamo zanimive delavnice z gosti, ki se bodo dogajale pri nas na kmetiji v poletnih mesecih. Zato bo tokratni napovednik dogodkov za junij kratek. Poleti pa nas le obiščite na Dnevu odprtih vrat (8.7.), Konopljinem dnevu (5.8.), pa Dnevu Škratinje s sivko (15.7.), torkovih destilacijah in še čem zanimivem... 

No, pa ostanimo še pri juniju :)

9.6.2017 ob 17. uri ste vabljeni na obisk naše kmetije Vrhivšek v sklopu izobraževalnega programa Industrijska konoplja kot potencial Savinjske doline. Izbrani smo bili kot primer dobre prakse in v sklopu izobraževanja bomo izvedli tudi delavnico Konopljina kozmetika. Na zadnjem srečanju smo kuhali s konopljo, tokrat bomo dišali in izdelovali kozmetične izdelke s konopljo. Več o programu pa najdete na tej povezavi .

Večina ljudi se želi dobro počutiti v svoji koži in vsekakor je konoplja za zagotavljanje tega zelo primerna. Ker deluje tako notranje kot zunanje. Pravzaprav naredimo največ, če konopljine prehranske izdelke uživamo in jih hkrati uporabimo za nego kože. Kako? Vse to izveste na praktični delavnici Konoplja v kozmetiki v sredo 14.6.2017 ob 17.30 uri na kmetiji Vrhivšek. 

Bodite v toku dogajanja in naj vas stara prepričanja ne omejujejo pri pridobivanju novih znanj. Sploh kar se tiče konoplje. Več o naših dogodkih pa na naši fb strani in spletni strani.