PRIJAVNI OBRAZEC ZA KAMP ZA DIVJE PUNCE 2024

Prosimo vas, da izpolnite spodnji obrazec, vsa polja so obvezna. Po uspešni prijavi vam bomo poslali predračun in dodatne informacije v najkrajšem možnem času. Predračun je potrebno plačati, saj je le tako zagotovljeno mesto vašega otroka na Kampu za divje punce.

V primeru, da ne boste dobili predračuna, nas prosim kontaktirajte na alenka@kmetija-vrhivsek.si ali 041-969-770.

Hvala!

PRIJAVNI OBRAZEC

S prijavo na počitniški kamp se strinjam s pogoji udeležbe na kampu in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) ter s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) prostovoljno SOGLAŠAM, da lahko Kmetija Vrhivšek oz. Alenka Zapušek s.p. kot upravljavec osebne podatke iz prijave zbira in obdeluje:

• z namenom izvedbe programa kampa in vodenja evidence o udeležencih kampa ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi s prijavo, potekom, vsebino programa in mojim zadovoljstvom z njim ter za pošiljanje prezentacij, ki so bile prikazane na dogodku, ter drugih povezanih gradiv,

• za namene trženja ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira o drugih programih, dogodkih in aktivnostih s področja delovanja kmetije Vrhivšek in Alenke Zapušek s.p.

Podatki se strogo varujejo in se lahko kadarkoli na vašo zahtevo izbrišejo.