Ne, nismo pozabili na vas... :)

Nekaj časa ni bilo ne duha ne sluha o nas. Drži. Ampak obstaja tudi razlog. Prednovoletna mrzlica. Nas je zajela tista produktivna in ustvarjalna. Ne nakupovalna. :)
Hkrati smo pripravljali zanimiva izobraževanja za letošnje leto. Nekaj od teh imate možnost obiskati že v januarju.

9.1.2018 ob 17.30 uri nas najdete v Šoli za hortikulturo in vizualne dejavnosti v Celju. Na sporedu bo  predavanje Uporaba konoplje v vsakdanjem življenju - da ali ne?, ki temelji na naših izkušnjah v  večletnem ukvarjanju z rastlino Cannabis sativa. V vseh teh letih smo jo že "malenkost" spoznali, vi pa boste imeli možnost poskusiti, povonjati, potipati konopljo in izdelke iz nje ter vprašati vse, kar vas zanima. Tako glede pridelave, predelave in/ali uporabe.

Predavanje z enako vsebino bo tudi 17.1.2018 ob 18. uri v Čarnici – butiku čarobnih daril in dogodkov v Slovenj Gradcu, saj je Bojana skupaj z nami prava promotorka konoplje.

25.1.2018 ob 17.30 uri bo pri nas na Kmetiji Vrhivšek praktična delavnica Konopljina naravna kozmetika - od semena do izdelka, ki jo mnogi že nestrpno čakate. Ker se že zavedate, da so konopljini izdelki lahko odlični tudi za kožo. Konec koncev to ve tudi farmacija, ki že kar nekaj časa reklamira kremo s konopljinim oljem. Pridite na delavnico in si jo raje izdelajte sami ter še 3 izdelke zraven. Vam garantiram, da jih boste z veseljem privoščili svoji koži.

Ker se je leto ravno začelo, naj izkoristim to možnost tudi za voščilo. 

Vrhivškovi kmetovalci vam želimo zvrhano mero zdravja in uspehov, pri čemer naj vam bo v pomoč vaša trdna volja in naravni pripravki! 

Kako do le-teh, pa tudi na naših dogodkih :)